/VIZIJA
VIZIJA
Klub kao najznačajnije izvorište ideja i akcija mladih.
/MISIJA
MISIJA
Stvarati poticajno okruženje za razvoj potencijala mladih.
/CILJ
CILJ
Promicanje, razvitak i unapređenje osobnog, društvenog i profesionalnog razvoja mladih.
Klub za mlade ''Budi Tu – Budi Svoj'' osnovan je u sklopu istoimenoga projekta Centra za socijalno poduzetništvo, savjetovanje i edukaciju ''Feniks'' kroz Podršku programima usmjerenim mladima. Naziv projekta : Klub za mlade ''Budi Tu – Budi Svoj'' Naziv...
02. prosinca 2023. godine održan je koncert u svrhu prikupljanja sredstava za rad organizacija civilnog društva u partnerstvu s Klubom za mlade "Budi Tu - Budi Svoj" i Udrugom umirovljenika, Soljani.
17. studenoga 2023. godine kroz projekt "Budimo aktivni građani" održana je edukacija zaposlenika OCD za učinkovito javno komuniciranje i rad u zajednici koju je predvodio Sebastijan Đukić, mag. cult.
Centar za socijalno poduzetništvo, savjetovanje i edukaciju "Feniks" kroz projekt "Budimo aktivni građani" organizira koncert u svrhu prikupljanja sredstava za rad organizacija civilnog društva.

Često postavljana pitanja
I odgovori na njih

Airsoft udruga''Eastpoint'', Lokalna akcijska grupa ''Šumanovci'', Općina Vrbanja
Zbog nedovoljne uključenosti mladih u gospodarske, političke i društvene procese što za posljedicu ima nedovoljno iskorištenost potencijala mladih kao najkvalitetnijeg segmenta suvremenog društva nastao je projekt Klub za mlade ''Budi Tu – Budi Svoj''.
Povećati socijalnu uključenost mladih na području LAG-a Šumanovci