/VIZIJA
VIZIJA
Klub kao najznačajnije izvorište ideja i akcija mladih.
/MISIJA
MISIJA
Stvarati poticajno okruženje za razvoj potencijala mladih.
/CILJ
CILJ
Promicanje, razvitak i unapređenje osobnog, društvenog i profesionalnog razvoja mladih.
Klub za mlade ''Budi Tu – Budi Svoj'' osnovan je u sklopu istoimenoga projekta Centra za socijalno poduzetništvo, savjetovanje i edukaciju ''Feniks'' kroz Podršku programima usmjerenim mladima. Naziv projekta : Klub za mlade ''Budi Tu – Budi Svoj'' Naziv...
Centar za socijalno poduzetništvo, savjetovanje i edukaciju "Feniks" organizira volontersku akciju - Zelenu čistku kroz projekt "Budimo aktivni građani".
05.09.2021. godine održali smo turnir u odbojci na pijesku, ovim putem se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u istom.
Održana je završna tiskovna konferencija povodom završetka provedbe projekta Klub za mlade “Budi tu - budi svoj”, u organizaciji Centra “Feniks” Soljani. Konferencija se održala u petak, 8.11.2019. u 13h u Vrbanji, u Zgradi Općine Vrbanja, u općinskoj...

Često postavljana pitanja
I odgovori na njih

Airsoft udruga''Eastpoint'', Lokalna akcijska grupa ''Šumanovci'', Općina Vrbanja
Zbog nedovoljne uključenosti mladih u gospodarske, političke i društvene procese što za posljedicu ima nedovoljno iskorištenost potencijala mladih kao najkvalitetnijeg segmenta suvremenog društva nastao je projekt Klub za mlade ''Budi Tu – Budi Svoj''.
Povećati socijalnu uključenost mladih na području LAG-a Šumanovci